Personvernerklæring

1. Behandlingsansvarlig

Hege Anita Tveit er på vegne av J Tveits Smie AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. 

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse,passord for min side. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider.Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Personvernombud

Vi har et personvernombud, Hege Anita Tveit, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

firmapost@tveitsmie.no
J Tveit Smie AS
Haugansgeilen 5, 2647 Sør-Fron

Våre produkter

agsdi-mining

Smijernsprodukter

 Våre smijernsprodukter er produsert med tanke på både hytte og hjem. Vi legger vekt på å bevare god norsk smijernskunst.

agsdi-gear

Spesialbestilling

Ønsker du deg et unikt produkt med tilpassede mål? Vi produserer også etter tegninger og ønsker. På dette gir vi tilbud og fastpris.

agsdi-gift

Annet interiør

I tillegg til smijernsproduktene våre har vi også et utvalg av kvalitetsprodukter fra andre leverandører av diverse interiørartikler.