Interiørfoto | Foto: Kirsti Hovde, Design og styling: Tweed

Historien

Da landbruksmekaniker og verkstedeier John Tveit høsten 1962 ble bedt om å lage noen møbelbeslag for Krogenæs møbler, ante han neppe hva det ville føre med seg. Mindre enn et år senere var etterspørselen etter smijernsartiklene så stor at han hadde ansatt to personer til å ta seg av denne delen av virksomheten, og vokste raskt i årene som fulgte.

I dag er Tveit smie en livskraftig bedrift med stor yrkesstolthet og arbeidsglede! Min far, Jan, utdannet seg til verktøymaker og overtok som daglig leder etter bestefar i 1979 og i 2004 overtok jeg drifta. Familiebedriften holder fortsatt til på Hundorp i Gudbrandsdalen, hvor vi har en egen liten butikk og du kan se smeden i aksjon. 

Hege A. Tveit

Daglig leder

Våre produkter

agsdix-null

Smijernsprodukter

 Våre smijernsprodukter er produsert med tanke på både hytte og hjem. Vi legger vekt på å bevare god norsk smijernskunst.

agsdix-null

Spesialbestilling

Ønsker du deg et unikt produkt med tilpassede mål? Vi produserer også etter tegninger og ønsker. På dette gir vi tilbud og fastpris.

agsdix-null

Annet interiør

I tillegg til smijernsproduktene våre har vi også et utvalg av kvalitetsprodukter fra andre leverandører av diverse interiørartikler.